Lärarbesök på Malmö Latin

Den fjortonde april var två av institutionens lärare, Diana Mulinari och Irina Schmitt, bjudna till Malmö Latin för att bidra till skolans likabehandlingsvecka.
Bild på skolan Malmö Latin
Malmö Latin

Under titeln Hur jämställdheten ser ut i Sverige idag - är det jämställt i Sverige idag? gjorde Diana och Irina korta nedslag i det historiska arbetet med jämställdhet och social rättvisa i Sverige. De diskuterade också vad som tas för givet och vad som finns kvar att göra och vilken roll skolan spelar i det fortsatta arbetet för jämställdhet och social rättvisa.

2017-11-07
Congratulations to our colleagues Helle Rydström and Maria Tonini
2017-10-10
Dr. Anindita Datta guest researcher at SASNET