Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studieinformation

Välkommen som student i genusvetenskap

Oavsett om du redan studerar vid Genusvetenskapliga institutionen eller om du kommer att göra det i framtiden väntar dig en spännande och utvecklande tid tillsammans med engagerade lärare och kurskamrater.

På sidorna i menyn här till vänster kan du hitta mycket användbar och inspirerande information om studier utomlands, att ta ut examen samt användbara länkar för dig som student. Du är alltid välkommen att kontakta studievägledare, utbildningsadministratör eller studierektor om du har frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter till höger.

 

 

Foto: Andrew Ridley

 

 

 

Kontakta oss

Utbildningsadministratör
Josefin Larsson
046-222 97 78
josefin [dot] larsson [at] genus [dot] lu [dot] se


Studievägledare
Maria Persson
046-222 08 01
maria [dot] persson [at] genus [dot] lu [dot] se


Studierektor
Terese Anving
046-222 97 74
terese [dot] anving [at] genus [dot] lu [dot] se