Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Grundnivå

Genusvetenskapliga kurser upp till kandidatnivå

Kurser på grundnivå innebär upp till kandidatkursen. Men kurser på grundnivå är förstås möjliga att söka även för dig som redan har tagit en kandidatexamen. De flesta av våra kurser på grundnivå omfattar 30 högskolepoäng och innebär heltidsstudier. Genusvetenskapliga institutionen ger för närvarande inga kurser på distans.

Klicka dig vidare till vänster för att läsa mer om våra fristående kurser på  grundnivå. Du hittar kursplan och litteraturlista på respektive kurssida. Observera att förändringar i litteraturlistorna kan förekomma. I kursplanen kan du läsa mer om kursens examinationsformer, behörighetskrav och kursens mål. Kontakta studievägledaren om du behöver ytterligare information.

Foto: Khara Woods

 

 

Studievägledning

Studievägledare 
Josefin Larsson
Tel. 046-222 97 78
josefin [dot] larsson [at] genus [dot] lu [dot] se (josefin[dot]larsson[at]genus[dot]lu[dot]se)


Studievägledare
Maria Persson
046-222 08 01
maria [dot] persson [at] genus [dot] lu [dot] se


Lunds universitet: Universitets allmänna studievägledning