Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kandidatprogram

En bred utbildning och en stark examen – läs vårt kandidatprogram!

Att läsa ett kandidatprogram innebär att följa en genomtänkt, välorganiserad utbildningsgång som leder fram till en kandidatexamen. Kandidatprogrammet i genusvetenskap erbjuder en fast studieordning som samtidigt ger möjligheter att välja fördjupningsområde och profil. Programstudenter är garanterade platser på kurser som ingår i programmet.

 

Genusvetenskapliga institutionen erbjuder ett spännande kandidatprogram som innehåller teoretiskt avancerade studier med stark anknytning till arbetslivet. Programmet ger möjlighet till en termins arbetslivspraktik och till en termins studier i genus och rätt, inklusive en halv termins juridisk översiktskurs som ges i samarbete med Ekonomihögskolan. Goda möjligheter finns till utlandsstudier. Kandidatprogrammet i genusvetenskap omfattar 180 högskolepoäng.

Du kan läsa mer om programmen genom att klicka i menyn till vänster (eller på länken i texten ovan).

 

 

Kontakt:

Studievägledare
Josefin Larsson
046-222 97 78
josefin [dot] larsson [at] genus [dot] lu [dot] se (josefin[dot]larsson[at]genus[dot]lu[dot]se)


Studievägledare, Studierektor
Maria Persson
046-222 08 01
maria [dot] persson [at] genus [dot] lu [dot] se (maria[dot]persson[at]genus[dot]lu[dot]se)


Programansvarig
Irina Schmitt
046 222 83 95
irina [dot] schmitt [at] genus [dot] lu [dot] se