Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Organisation

Genusvetenskapliga institutionen ingår i den samhällsvetenskapliga fakulteten vid Lunds universitet. Du hittar oss i Paradisområdet, Hus M, andra våningen. Vår entré finns precis mittemot valvet som leder upp mot Universitetsbiblioteket.

View towards the M House entrance
Utsikt mot M-husets entré

Vi har tre undervisningssalar (M221, M224, M226) och ett mindre konferensrum (M225). I vårt hus finns också Hangaren där vi har studieplatser, lånedatorer och en skrivare som alla är tillgängliga för studenter. Hangaren är ett bra ställe att sitta vid grupparbeten och liknande - en mötesplats för studenter och lärare!

Fastighetsskötsel sköts av LU Service.

Institutionen styrs av en styrelse med representanter från samtliga personalgrupper. Mer information om institutionens verksamhet kan du läsa i våra verksamhetsberättelser samt i styrelsens protokoll. Klicka här för att få mer information om vår styrelse och våra verksamhetsberättelser.

Kontaktinformation

Lena Karlsson, prefekt
Tel. 046-222 42 33
E-post: Lena [dot] Karlsson [at] genus [dot] lu [dot] se

Genusvetenskapliga institutionen
Besök: Allhelgona Kyrkogata 14, Hus M, Lund
Postadress: Box 117, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)

Samhällsvetenskapliga fakulteten