Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Organisation

Genusvetenskapliga institutionen ingår i den samhällsvetenskapliga fakulteten vid Lunds universitet. Du hittar oss i Paradisområdet, Hus M, andra våningen. Vår entré finns precis mittemot valvet som leder upp mot Universitetsbiblioteket.

View towards the M House entrance
Utsikt mot M-husets entré

Vi har tre undervisningssalar (M221, M224, M226) .I vårt hus finns också Hangaren där vi har studieplatser, lånedatorer och en skrivare som alla är tillgängliga för studenter. Hangaren är ett bra ställe att sitta vid grupparbeten och liknande - en mötesplats för studenter och lärare!

Fastighetsskötsel sköts av LU Service.

Institutionen styrs av en styrelse med representanter från samtliga personalgrupper. Mer information om institutionens verksamhet kan du läsa i styrelsens protokoll. Klicka här för att få mer information om vår styrelse.

Kontaktinformation

Björn Badersten, Prefekt
E-post: bjorn [dot] badersten [at] svet [dot] lu [dot] se

Fakturaadress

Lunds Universitet
Genusvetenskapliga institutionen
Box 188
221 00 Lund

Internpost: HS 31