Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Organisation

Genusvetenskapliga institutionen ingår i den samhällsvetenskapliga fakulteten vid Lunds universitet. Du hittar oss i Paradisområdet, Gamla poliklinken, andra våningen. Vår entré finns precis mittemot valvet som leder upp mot Universitetsbiblioteket.

View towards the M House entrance
Utsikt mot entrén till Gamla poliklinken.

På institutionens våningsplan finns tre undervisningssalar (221, 224, 226). I vårt hus finns också Hangaren där vi har studieplatser, lånedatorer och en skrivare som alla är tillgängliga för studenter. Hangaren är ett bra ställe att sitta vid grupparbeten och liknande - en mötesplats för studenter och lärare!

Fastighetsskötsel sköts av LU Service.

Institutionen styrs av en styrelse med representanter från samtliga personalgrupper. Mer information om institutionens verksamhet kan du läsa i styrelsens protokoll. Klicka här för att få mer information om vår styrelse.

Kontaktinformation

Björn Badersten, Prefekt
E-post: bjorn [dot] badersten [at] svet [dot] lu [dot] se

Fakturaadress

Lunds Universitet
Genusvetenskapliga institutionen
Box 188
221 00 Lund

Internpost: HS 31