Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Gästforskare

Trots institutionens relativt lilla storlek, har vi haft nöjet att ha flera gästforskare på besök under åren. Se gästforskare som har arbetat på institutionen från 2015 och framåt.

Vill du forska hos oss?

Gästforskare är akademiker vid andra lärosäten som under en period arbetar med sin forskning på Genusvetenskapliga institutionen.

Vi uppskattar ansökningar från forskare som i sin forskning rör sig i det genusvetenskapliga fältet och gärna undersöker något av institutionens aktuella forsknings teman.  

Vi välkomnar dig som är intresserad av att gästforska hos oss att höra av sig till Mia Liinason, professor och forskningsansvarig på institutionen för mer information. 

Mia Liinason, professor
Tel. 046 222 97 74
E-post: mia [dot] liinason [at] genus [dot] lu [dot] se (mia[dot]liinason[at]genus[dot]lu[dot]se)

Personlig hemsida

Mia Liinason. Foto.