Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Terese A

Terese Anving

Studierektor | Biträdande universitetslektor

Terese A

Publikationer

Visar av publikationer. Sorterade efter år och sen titel.

Introduktion

Terese Anving är doktor i sociologi och biträdande lektor i genusvetenskap. Hon är studierektor för grundutbildningen och programansvarig för kandidatprogrammet i genusvetenskap.

Forskningsprojekt

  • Omsorgsgörande mellan generationer. En studie av relationer, engagemang och omsorg i vardagens familjeliv (Finansierat av Vetenskapsrådet, VR 2018-01053)
  • Omsorg om barn i de köpta barnpassningstjänsternas tidevarv: En studie av barnflickor, barn och föräldrar (Finansierat av Riksbanken, RJ P13-0603:1)