Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen till Genusvetenskap: Globala processer, lokala förändringar - Kultur

Kurskod: GNVN09
Kursperiod: 25 april – 2 juni 2024

Webbregistreringsperiod: 18 - 25 april

När du har blivit antagen vid Lunds Universitet behöver du registrera dig på den utbildning/kurs som du vill läsa för att bekräfta din studieplats. Vi använder oss av webbregistrering, vilket innebär att du själv ska registrera dig på kursen. Det gör du genom att logga in i Ladok. Tänk på att webbregistreringen endast är öppen mellan den 18/4 - 25/4. Om du registrerar dig men inte deltar i undervisningen kommer vi att avregistrera dig efter kursens tre första veckor.

Stödfunktioner på Lunds universitet

Pedagogiskt stöd - stöd för dig med varaktig funktionsnedsättning som exempelvis: läs- och skrivsvårigheter/dyslexi, psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, hörselnedsättning, synnedsättning, rörelsehinder eller andra kroniska sjukdomar. 

Studieverkstaden - få hjälp att förbättra din studieteknik och utveckla din förmåga att skriva och läsa akademiska texter.

Studenthälsan -  erbjuder hjälp att bemöta problem som kan komma med studentlivet. Det kan till exempel handla om att hantera stress, prestationsångest eller rädsla att tala inför andra. Det kan också röra sig om oro, alkoholproblem, sömnsvårigheter, nedstämdhet eller att du vill förändra din livsstil.

Personal och kontaktuppgifter

Under kommande termin kommer du möta följande lärare och personal. 

Kursintroduktion

Kursen börjar den 26 april en obligatorisk kursintroduktion:


Tid: 26 april, 11:00 - 12:00

Plats: G:a Polikliniken 224 (Hus M 224)
Allhelgona Kyrkogata 18 C, Lund.

irina Schmitt

Irina Schmitt

Kursansvarig lärare
Personlig websida
irina [dot] schmitt [at] genus [dot] lu [dot] se

Fotografi på Maria Persson

Maria Persson

Studievägledare
maria [dot] persson [at] genus [dot] lu [dot] se