Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen till Genusvetenskap: Arbetslivspraktik!

Kurskod: GNVB51
Terminsperiod: 15 januari 2024 – 2 juni 2024

Webbregistreringsperiod: 8 - 15 januari

När du har blivit antagen vid Lunds Universitet behöver du registrera dig på den utbildning som du vill läsa för att bekräfta din studieplats. Vi använder oss av webbregistrering, vilket innebär att du själv ska registrera dig på kursen. Det gör du genom att logga in i Ladok. Tänk på att webbregistreringen endast är öppen mellan den 8/1 - 15/1. Om du registrerar dig men inte deltar i undervisningen kommer vi att avregistrera dig efter kursens tre första veckor.

På vår sida för nya studenter kan du läsa om aktivering av studentkonto, webbregistrering m.m.

Inför terminsstart

På Lunds universitet använder vi oss av läroplattformen Canvas, här hittar du all information kopplat till din kurs. Under kursöversikt hittar du schema, kursplan och litteraturlista. För att logga in i Canvas behöver du aktivera ditt studentkonto.

Schemat för hela kursen hittar du även i schemaportalen TimeEdit genom att söka på kurskod/kursnamn. 

Besök gärna vår sida för nya studenter för information om bibliotek, lånekort m.m.
Här hittar du även information om hur du anmäler dig till novischperioden för nya studenter arrangerat av studentföreningen GenusTänkarna och Samhällsvetarkåren. 

Stödfunktioner på Lunds universitet

Pedagogiskt stöd - stöd för dig med varaktig funktionsnedsättning som exempelvis: läs- och skrivsvårigheter/dyslexi, psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, hörselnedsättning, synnedsättning, rörelsehinder eller andra kroniska sjukdomar. 

Studieverkstaden - få hjälp att förbättra din studieteknik och utveckla din förmåga att skriva och läsa akademiska texter.

Studenthälsan -  erbjuder hjälp att bemöta problem som kan komma med studentlivet. Det kan till exempel handla om att hantera stress, prestationsångest eller rädsla att tala inför andra. Det kan också röra sig om oro, alkoholproblem, sömnsvårigheter, nedstämdhet eller att du vill förändra din livsstil.

Personal och kontaktuppgifter

Under kommande termin kommer du möta följande lärare och personal. 

Kursdokument

Schema i TimeEdit

Kursplan


Kursens första föreläsning äger rum den 19 januari. 

Tid: 13:00 - 15:00

Plats: G:a Polikliniken 226 (Hus M 226) 

Andres

Andrés Brink Pinto

Fotografi på Maria Persson

Maria Persson

Studievägledare
maria [dot] persson [at] genus [dot] lu [dot] se

Josefin Larsson

Josefin Larsson

Studievägledare 
josefin [dot] larsson [at] genus [dot] lu [dot] se