Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Schema och kursdokument

På den här sidan hittar du din kurs schema, litteraturlista och kursplan. Klicka på kursens namn och dokumenten kommer bli synliga via länkar.

Höstterminen 2021

Uppsamlingsperiod

Saknar du poäng på din kurs? Uppsamlingsperioden är ett tillfälle då du kan komplettera poäng du saknar efter ordinarie examinationstillfälle och omtentamen/omseminarium. Uppsamlingen ligger i slutet av höstterminen och efter vårterminen. 

För att delta i uppsamlingsperioden måste du anmäla dig innan sista anmälningsdagen, anmälan skickar du till josefin [dot] larsson [at] genus [dot] lu [dot] se 

Datum för uppsamlingsperioden hösten 2021: 20 december – 10 januari. 

Sista anmälningsdag: 13 december.  

Vårterminen 2021

Kontakta oss

Utbildningsadministratör
Josefin Larsson
046-222 97 78
josefin [dot] larsson [at] genus [dot] lu [dot] se


Studievägledare
Maria Persson
046-222 08 01
maria [dot] persson [at] genus [dot] lu [dot] se


Studierektor
Terese Anving
046-222 97 74
terese [dot] anving [at] genus [dot] lu [dot] se