Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Schema och kursdokument

På den här sidan hittar du din kurs schema, litteraturlista och kursplan. Klicka på kursens namn och dokumenten kommer bli synliga via länkar.

Höstterminen 2021

Corona/Covid-19 hösten 2021

Enligt restriktioner från Folkhälsomyndigheten och universitetsgemensamma riktlinjer på Lunds universitet kommer undervisning och examination inledningsvis ske både digitalt och på campus. 

Kursens schema anger ett lokalnummer för de moment som sker i sal. Anges ingen lokal sker tillfället digitalt på Zoom eller på läroplattformen Canvas. Länkar till digitala undervisningstillfällen finns på din kurssida i Canvas. 

På grund av pandemin kan vissa ändringar i schema och kursformat göras med kort varsel. 

Se ditt schema i länkarna här nedan eller sök upp din kurs på TimeEdit. Ditt schema kommer även finnas tillgängligt på läroplattformen Canvas under terminens gång, vi rekommenderar att i första hand använda TimeEdit för att se ditt schema. 

Vårterminen 2021

Kontakta oss

Utbildningsadministratör
Josefin Larsson
046-222 97 78
josefin [dot] larsson [at] genus [dot] lu [dot] se


Studievägledare
Maria Persson
046-222 08 01
maria [dot] persson [at] genus [dot] lu [dot] se


Studierektor
Terese Anving
046-222 97 74
terese [dot] anving [at] genus [dot] lu [dot] se