Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Marta Kolankiewicz utsedd till Meriterad lärare

Marta Kolankiewicz

Det gläder oss att meddela att Marta Kolankiewicz har blivit utnämnd Meriterad lärare i Samhällsvetenskapliga fakultetens Pedagogiska Akademi.

Universitetslektor Marta Kolankiewicz har blivit antagen som Meriterad lärare vid Pedagogiska Akademin på Samhällsvetenskapliga Fakulteten. Fakultetens Pedagogiska Akademi är till för att främja pedagogisk skicklighet samt stimulera till fortsatt pedagogisk utveckling. Marta är institutionens tredje lärare att bli invald i akademin. 

På Genusvetenskapliga institutionen är Marta i höst kursansvarig på kursen Genusvetenskap: Genus och Rätt. Marta är också programansvarig för Masterprogrammet Social Studies of Gender på Graduate School och har kursansvar på Gender, Class, Ethnicity and Sexuality och The Social Scientific Research Design and Process. 

Läs mer om Martas undervisning och forskning. 

Läs mer om Pedagogiska akademins lärare.