Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Live@Lund

All information du behöver om dina kurser!

Vad är Live@Lund?

Live@Lund är en webbaserad studieportal som skapades av Ekonomihögskolan som behövde lyfta sin administration och informationstillgänglighet. Verktyget togs i drift under höstterminen 2010.
Live@Lund syftar till att tjäna som en knutpunkt för alla studenter och lärare samt erbjuda möjligheten att kommunicera, diskutera och meddela ändringar och besked kring studierna. Live@Lund knyter samman och skapar tillgång till flera olika datakällor såsom LADOK, LUBAS, NyA, StiL, TimeEdit med flera i ett enda användargränssnitt, vilket gör att en inloggning räcker för att få åtkomst till samtliga system.

Varför behöver jag det?

På Genusvetenskapliga institutionen använder vi Live@Lund på samtliga kurser. Du får tillgång till din kurs så snart du är registrerad, det är på din Live@Lund-sida du tackar ja till din plats på kurser som du blivit antagen till. Du hittar sedan schema, litteraturlistor och kursinstruktioner där. Det är också genom Live@Lund som du oftast lämnar in dina examinationsuppgifter, t.ex. prov eller seminarieuppgifter. Lärarna kommunicerar ofta viktiga meddelanden via Live@Lund och din studentmejl. Det är därför viktigt att du använder dessa kanaler.

 

 

Genusvetenskapliga institutionen
Besök: Allhelgona Kyrkogata 14, Hus M, Lund
Postadress: Box 117, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)

Samhällsvetenskapliga fakulteten