Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Studentporträtt

Hur är det att plugga genusvetenskap? Vad är det mest spännande med studierna? Vad är bra att tänka på? Möt några av våra studenter!

 

Charlie Klang "Vad jag har lärt mig under utbildningen, har egentligen handlat om att få perspektiv".

Lærke Maria Munk Lindemann: "Hvis ikke du allerede er aktivist eller på anden måde er engageret i aktivistisk miljø, kan jeg på det kraftigste opfodre dig til det. Det er ikke nok blot at læse akademisk niveau for at få indblik i fagområderne."


Rikke From: "Var nyfiken och var inte rädd för att säga något fel – de flesta är nervösa i början och förvirrade över hur man studerar på universiteten."


Veronica Grönlund: "Jag är väldigt intresserad av att leka och bråka med teori, och om en får drömma är det just det jag skulle vilja jobba med framöver."


Maja Tolgraven: "Att få möta andra unga människor från hela världen, och från olika amerikanska bakgrunder är en lika viktig, om inte den viktigaste delen, av att studera utomlands."

 

Genusvetenskapliga institutionen
Besök: Allhelgona Kyrkogata 14, Hus M, Lund
Postadress: Box 117, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)

Samhällsvetenskapliga fakulteten