Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Corona/Covid-19 våren 2022

Information för dig som studerar på genusvetenskapliga institutionen

Lunds universitet följer folkhälsomyndighetens och regeringens beslut och rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset/covid-19. På den här sidan finns information om vad som gäller vid Genusvetenskapliga institutionen.

Vårterminen 2022

Följande gäller till och med den 16 februari:

Alla kursintroduktioner och föreläsningar sker digitalt till och med den 16 februari. Seminarier genomförs på plats i universitetets lokaler.

Från den 17 februari gäller följande:  

Utbildningen kommer att genomföras på campus utan begränsningar av coronapandemin. Enstaka undantag kan förekomma inledningsvis, och snabba förändringar i schemat kan komma att ske. Se därför till att hålla dig uppdaterad på den information som förmedlas i schemat och/eller i Canvas.

Om du känner dig sjuk

Fortfarande gäller att du ska stanna hemma och undvika nära kontakt med andra om du är sjuk med symtom som kan vara covid-19. Måste du stanna hemma meddela undervisande lärare. 
 

Det är viktigt att du som student: 

  • håller dig uppdaterad om eventuella schemaändringar.
  • stannar hemma vid symptom

Ändringar kan göras med kort varsel. Håll dig uppdaterad på eventuella schemaändringar på Canvas eller TimeEdit

Samhällsvetenskapliga fakultetens information med anledning av coronaviruset/covid-19

Lunds universitets senaste rektorsbeslut med anledning av coronaviruset/covid-19