Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Corona/Covid-19 hösten 2021

Information för dig som studerar på genusvetenskapliga institutionen

Lunds universitet följer folkhälsomyndighetens och regeringens beslut och rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset/covid-19. På den här sidan finns information om vad som gäller vid Genusvetenskapliga institutionen.

Höstterminen 2021: både digitalt och på plats

Enligt universitetsgemensamma riktlinjer på Lunds universitet kommer undervisning och examination stegvis återgå till campusundervisning under hösten 2021. Undervisning och examination kommer därför under höstterminen att genomföras både digitalt och på campus. 

På Genusvetenskapliga institutionen kommer föreläsningar ske digitalt och seminarium kommer i största möjliga mån ske på campus. Kursens schema anger ett lokalnummer för de moment som sker i sal. Anges ingen lokal sker tillfället digitalt på Zoom eller på läroplattformen Canvas. Länkar till digitala undervisningstillfällen finns på din kurssida i Canvas. 
Ändringar kan göras med kort varsel. Håll dig uppdaterad på eventuella schemaändringar på Canvas eller TimeEdit

Lunds universitets senaste rektorsbeslut med anledning av coronaviruset/covid-19

Hangaren öppen för studenter

Genusvetenskapliga institutionens byggnad i området Paradiset har återgått till ordinarie öppettider. Välkomna att sitta i vårt studentutrymme i Hangaren!

Din studiemiljö

Det är fortfarande viktigt att alla som befinner sig på plats i våra lokaler bidrar till en trygg och säker arbetsmiljö på campus. Tänk på att:

  • hålla avstånd och undvik trängsel i den mån det går
  • stanna hemma om du har symtom
  • tvätta händerna ofta och noga eller använd handsprit
  • följa de instruktioner om möblering som finns anslagna i lärosalarna

Folkhälsomyndighetens nationella allmänna råd för att att minska spridningen av covid-19.