Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Hitta till oss

Vår institution finns på Allhelgona Kyrkogata 14 i Lund. Nedan ser du en karta som visar hur du lättast tar dig till oss från Lund C.

Map that shows different ways of getting to the Department of Gender Studies in Lund

Klicka på kartan för att komma till Google Maps.

Utanför vår huvudentré finns en skylt där det står: G:a Polikliniken Hus M, Rättssociologi, Genusvetenskap, Institutionen för psykologi, Allhelgona Kyrkogata 14M.

Entrance to our department

Vår institution finns på våning 2. Gå in i entrén och genom två uppsättningar dörrar. Ta sen trapporna eller hissen till andra våningen. Där kommer du att se en dörr och en skylt som det står Genusvetenskap. Öppna dörren. Den är tung! Använd den automatiska dörröppnaren, som finns bredvid hissen, om det behövs. Till vänster innanför dörrarna har du vår institution.

Fotocollage med bilder från omgivningarna

För att hitta våra kontor går du förbi väggen med affischer. Till höger har du nu Hangaren, där undervisningssalarna M:221 och M:224 ligger och där studenterna sitter och arbetar, och till vänster finns en inre korridor. Där har bland annat vår administrativa personal sina kontor och i slutet av korridoren finns vårt kök. Några av våra kontor finns också i den så kallade Norra korridoren som du hittar om du går tvärs igenom Hangaren. Då har du seminarierummet M:226 rakt fram och Norra korridoren innanför dörren till höger.

Välkommen till oss!

Genusvetenskapliga institutionen
Besök: Allhelgona Kyrkogata 14, Hus M, Lund
Postadress: Box 117, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)

Samhällsvetenskapliga fakulteten