Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Arbetsmarknadsdag för samhällsvetare

Mässa
Arbetsmarknadsdagen SAMarbete erbjuder ett perfekt tillfälle för såväl organisationer och näringsliv som blivande samhällsvetare vid Lunds universitet att träffas och nätverka; en mötesplats där en mängd erfarenhet och kunskap finns samlat på ett och samma ställe.

SAMarbete ger studenter och organisationer ett tillfälle att träffas i egenskap av potentiella framtida arbetsgivare respektive potentiella framtida anställda.

SAMarbete riktar sig till ca 6500 samhällsvetarstudenter vid Lunds universitet. Arbetsmarknadsdagen SAMarbete ägde rum första gången 2014 och har växt för varje år. Mässan består av utställande organisationer som har ett intresse att möta och erbjuda samhällsvetarstudenter extrajobb, praktikplats, uppsatsområden och inte minst framtida karriärer. Under SAMarbete samlas studenter med ett brett kunskapsspann, allt ifrån statsvetare och kommunikatörer till personalvetare och socionomer.   

Kompetenser som samhällsvetare bär är generell och formbar, kunskap som är nödvändig i alla typer av företag och organisationer. Några exempel på dessa kompetenser är problemlösare, analytiska, kommunikativa, kritisk tänkande, god samarbetsförmåga, anpassningsbara, förmåga att se och förstå flera samband. 

SAMarbete hjälper studenter att skapa sig en bättre förståelse för vad arbetsmarknaden har att erbjuda!

Se samarbete.org för mer infomation.

Tid: 
2019-03-06 10:00 till 15:00
Plats: 
Eden

Om händelsen

Tid: 
2019-03-06 10:00 till 15:00
Plats: 
Eden

Genusvetenskapliga institutionen
Besök: Allhelgona Kyrkogata 14, Hus M, Lund
Postadress: Box 117, 221 00 Lund
Telefon: 046-222 00 00 (vxl.)

Samhällsvetenskapliga fakulteten