sep

Jag är inte ensam, det finns andra som jag: om unga HBTQI-personers levnadsvillkor

28 september 2022 12:15 till 13:00 | Seminarium
Rainbow heart. Photo.

Varmt välkommen till detta lunchseminarium där vi presenterar och diskuterar Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors nya rapport om unga HBTQI-personers levnadsvillkor. Seminariet riktar sig både till studenter och medarbetare samt till den intresserade allmänheten.

Om evenemanget

Plats:

Rum M224, Genusvetenskapliga institutionen/Hus M, Allhelgona Kyrkogata 18C, vån 2

Målgrupp:

Seminariet vänder sig både till studenter och personal samt till den intresserade allmänheten.

Språk:

Kontakt: