Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny student

Denna information riktar sig till dig som har blivit antagen till en kurs eller ett program hos oss på Genusvetenskapliga institutionen.

Välkommen till Genusvetenskapliga institutionen! Med nedan information hoppas vi göra terminsstarten lite smidigare för dig.

Generella frågor om din anmälan och antagning


För frågor om din anmälan, registrerade meriter och antagningsbesked kan du kontakta antagningsservice:
Antagningsservice: 0771-550 720.
De svarar måndag till fredag, 9–16.

För frågor om behörighetsbeslut och urval kan du kontakta den lokala antagningsavdelningen vid Lunds universitet:
Antagningsavdelningen: 046-2229300.


De nås mån-tors mellan 10-12 (mån, tis och torsdag) eller skicka e-post till lant [at] stu [dot] lu [dot] se. Vid kontakt med e-post uppge alltid namn och personnummer.
Du kan även ställa din fråga på följande elektroniska kontaktformulär.


Välkomstbrev


Vi skickar ut välkomstbrev till antagna studenter den tredje veckan i augusti/andra veckan i januari. Brevet skickas till den mailadress du angett i samband med din anmälan till kursen. I brevet finns mer detaljerad information om introduktionsdagen, registrering och kursen. Om du är antagen men inte fått ett introduktionsbrev, vänligen kontrollera din skräppost. Ifall introduktionsbrevet inte ligger i din skräppost, skriv då till utbildningsadministören eller studievägledaren.
Kursplan, schema och litteraturlista finner du på varje kurs egen sida. Se här.

Återbud

Om du vill lämna återbud till kursen/program du är antagen till gör du detta snarast möjligt på: www.antagning.se  Logga in på Mina sidor, välj länk Återbud/Decline, avsluta med Bekräfta.


 

Kontakta oss

Utbildningsadministratör
Josefin Larsson
046-222 97 78
josefin [dot] larsson [at] genus [dot] lu [dot] se


Studievägledare
Maria Persson
046-222 08 01
maria [dot] persson [at] genus [dot] lu [dot] se


Studierektor
Terese Anving
046-222 97 74
terese [dot] anving [at] genus [dot] lu [dot] se