Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Avancerad nivå

Genusvetenskapliga kurser upp till masternivå

Avancerad nivå innebär master- eller magisternivå. Du måste med andra ord ha en kandidatexamen för att vara behörig till kurser på avancerad nivå.

Klicka dig vidare här till vänster för att läsa mer om Genusvetenskapliga institutionens fristående kurser på avancerad nivå. Du hittar kursplan och litteraturlista på respektive kurssida. Observera att förändringar i litteraturlistorna kan förekomma. I kursplanen kan du läsa mer om kursens examinationsformer, behörighetskrav och kursens mål. Kontakta studievägledaren om du behöver ytterligare information.

Foto: Edgar Chaparro

 

 

studievägledning

 

Studievägledare:
Josefin Larsson
Tel. 046-222 97 78
josefin [dot] larsson [at] genus [dot] lu [dot] se

 

Lunds universitet: Universitets allmänna studievägledning