Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen till våra nya lokaler!

Norra entrén
Norra entrén till Gamla lungkliniken

Från och med den 19 augusti finns Genusvetenskapliga institutionen i nyrenoverade Gamla lungkliniken på Sandgatan 11 i Lund.

Under sommaren 2024 flyttar Genusvetenskapliga institutionen till nya lokaler. Från och med den 19 augusti kommer Genusvetenskapliga institutionen dela byggnad med Sociologiska institutionen i Gamla lungkliniken i kvarter Paradis, på adressen Sandgatan 11.

Flytten är en del av Samhällsvetenskapliga fakultetens campusutvecklingsprojekt som arbetar mot att värna och utveckla kvarter Paradis lokaler och miljöer. Läs mer om campusutvecklingsprojektet på Samhällsvetenskapliga fakultetens hemsida

Genusvetenskapliga institutionen kommer husera på våning 3 och 4 i Gamla lungkliniken. På våning 1 finns studieplatser i ett nytt studentutrymme, grupprum och lektionssalar. På första våningen hittar du även studentföreningar, administratörer och studievägledare. 

Karta över Gamla lungkliniken, Plan 1 som PDF (752 kB, öppnas i ny flik)

Undervisningen kommer som vanligt att ske i olika lokaler i och omkring kvarteret Paradis. I schemat på TimeEdit hittar du som student vilken lokal som föreläsningar och seminarium hålls i. Sök upp din kurs schema genom att ange kurskod eller kursens namn i sökfältet. 

Läs mer och se länk till vägvisning på sidan Hitta till oss.

Fram tills dess önskar vi er alla en fin sommar och hoppas att vi ses i våra nya lokaler till hösten! 

Södra entrén
Södra entrén till Gamla lungkliniken