Guider i begreppsdjungeln

Diana Mulinari skriver om antirasistisk feminism och Irina Schmitt skriver om queer och trans i den femte skriften i En skriftserie om genusvetenskap.
A door with a sign that says Genusvetenskap (Gender Studies)

När Nationella sekretariatet för genusforskning nyligen släppte den femte volymen i En skriftserie om genusvetenskap handlade det om ord och begrepp centrala för den som vill förstå genusvetenskapens teoretiska och metodologiska bidrag. Bland författarna finns bland andra Diana Mulinari och Irina Schmitt som jobbar vid vår institution.

Läs skriften direkt på nätet.

2017-11-07
Congratulations to our colleagues Helle Rydström and Maria Tonini
2017-10-10
Dr. Anindita Datta guest researcher at SASNET