Det jämlika vårdmötet - en ny kurs hos Genusvetenskapliga institutionen

Till hösten ger vi en ny kurs som riktar sig specifitk till dig som är verksam inom hälsa och sjukvård.
stetoskop

Kursen löper över hela terminen och föreläsningar och seminarier sker på kvällstid. Det finns möjlighet att genomföra delar av kursen via internet. Du möter erfarna lärare som forskat om hälsa, vård och samhälle och som brinner för frågor om en god sjukvård för alla – och en god arbetsmiljö för vårdens anställda. Kursen ger dig möjlighet att analysera hur du, i din yrkesroll, kan beakta och söka häva effekten av kopplingen mellan samhällelig ojämlikhet och individuella patienters ohälsa.

Läs mer om kursen här

Du söker kursen på antagning.se innan den 15 april.