Tack alla som bidrog på Genusvetenskapens dag!

Info bord

Ett stort tack till alla deltagare, panelister och kollegor från genusvetenskapliga institutionen för att Genusvetenskapens dag blev en succé i år! Vi hade cirka 130 deltagare under hela dagen. De 6 parallella paneler var stimulerande, utmanande och engagerande. Och Nela Porobić Isakovićs öppen föreläsning var det perfekta avslutning på dagen. Lunchen för de 36 deltagarna på Tegnér Matsalar var väl upp till förväntningarna och en fantastisk möjlighet att fortsätta med diskussionerna efter de första panelerna.
Vi har bara fått en positiv feedback från våra gäster och kollegor och vi ser mycket fram emot kommande Genusvetenskapens dag nästa år! *

Thanks to all for making the Gender Studies Symposium a success!

A big thank you to all the attendees, panelists and colleagues from the Department of Gender studies for the success of the Gender Studies Symposium 2015 on November 4th. We had approximately 130 attendees during the whole day. The 6 parallel panels were stimulating, challenging and entirely engaging. And Nela Porobic´s keynote address was perfectly pitched and certainly made the day a huge success. The lunch for the 36 attendees at Tegnér Matsalar was well up to expectation and a great opportunity to continue with the discussions after the morning panels.

We have received nothing but extremely favorable feedback from our guests and colleagues and we are looking for a new edition for the annual Symposium at our department.

Några av dagens bilder

Panel 1
Audience
panel 1
Lunch 1
Lunch 2

Bosnia then, Syria now

2017-09-14
KRIS: Kritiska studier av kris
2017-09-14
Global Gender Matters Workshop's programme is now available
2017-09-07
Guest Professor Irene Padavic will be at the department between 5-15 th September
2017-09-01
Vi söker en ny doktorand!
2017-08-21
Viktig information till dig som är nyantagen