Global Gender Matters Workshop's programme is now available

Gender and Rights in Geographical Imaginaries:Contested Meanings and Realities
GGM

The topic of the workshop this year is Gender and Rights in Geographical Imaginaries:Contested Meanings and Realities. Imagined geographies is a concept developed by a postcolonial scholar Edward Said to grasp the relationship between the meaning given to space and boundaries and the coloniality of power. The workshop focuses on the ways through which these imagined geographies are gendered. Please check out the programmePDF iconhere.

2017-09-14
KRIS: Kritiska studier av kris
2017-09-14
Global Gender Matters Workshop's programme is now available
2017-09-07
Guest Professor Irene Padavic will be at the department between 5-15 th September
2017-09-01
Vi söker en ny doktorand!
2017-08-21
Viktig information till dig som är nyantagen