Forskare i media: Jens Rydström

Jens Rydström, professor vid vår institution, publicerade nyligen ett debattinlägg i Sydsvenskan.
Jens Rydström

Han skriver bland annat:

"Många feminister anser liksom Zozan Inci och Sven-Axel Månsson att prostitution är ett uttryck för ett patriarkalt samhälle eller utgör själva grunden för mäns makt över kvinnor. Men i många länder är det en självklarhet för stora delar av kvinnorörelsen och den politiska vänstern att solidarisera sig med sexarbetarorganisationernas krav på bättre villkor."

Sydsvenskan: "Att börja sälja sex har varit lösningen på en rad problem."

2017-09-14
KRIS: Kritiska studier av kris
2017-09-14
Global Gender Matters Workshop's programme is now available
2017-09-07
Guest Professor Irene Padavic will be at the department between 5-15 th September
2017-09-01
Vi söker en ny doktorand!
2017-08-21
Viktig information till dig som är nyantagen